Ekstra penger

Det er vel ingen som sier nei takk til ekstra penger. Det er ikke alltid så enkelt å komme på noe å gjøre for å skaffe seg en ekstra inntekt helt av seg selv. Akkurat derfor vil vi her gi deg 5 kjappe tips om hva du kan gjøre for å skaffe deg en ekstra inntekt. Alt beror jo selvsagt på om du faktisk har tid og lyst til å skaffe deg en ekstra inntekt, men med ganske små anstrengelser kan man faktisk få en god avkastning hvis man starter med noe for å skaffe seg en ekstra inntekt. Det er i dag veldig poppis å starte seg en blogg, for siden tro at man vil øse inn penger over natta. Dette stemmer overhodet ikke og det er veldig vanskelig å tjene noe som helst direkte av en blogg. La oss heller ta for oss litt andre metoder for å skaffe deg en ekstra inntekt.

1. Selg det du ikke har bruk for
De aller fleste har ting liggende å slenge rundt omkring i skap, garasje, loft og andre plasser. Ta en skikkelig opprydning, kast det som bare er søppel og forsøk å selg alt det andre.
Det er nok ikke så veldig mye å tjene på å selge det som ligger i skuffer og skap, men en ekstra bonus er jo at du samtidig får ryddet og kastet det du ikke har bruk for.

2. Hjelp til i lokalmiljøet
Så rart det enn høres ut kan du faktisk tjene penger på å hjelpe til i ditt lokalmiljø. Det finnes mange eldre og pleietrengende rundt omkring som har oppgaver hjemme de ikke får hjelp til. Sett opp noen lapper på de lokale korktavlene hvor du tilbyr å hjelpe til. Vasking, snømåking, vedhugging og rett og slett bare å snakke litt, er ofte ting man trenger hjelp til. Du trenger ikke ta så mye for dette. Har du tid et par timer et par kvelder i uka og tar 200 kroner timen blir dette fort over 3000 kroner ekstra hver måned. I tillegg gleder du nok også de som får hjelp av deg.

3. Bruk fritiden din på å selge for andre
Det er en skrikende etterspørsel etter selgere i markedet. Ved å gratis registrere ett enkeltpersonforetak i brønnøysundregistrene kan du selge som freelancer og fakturere dine oppdragsgivere. Dette fordrer dog at du har en god ståpåvilje og gjør dette på regelmessig basis. Det er ikke enkelt å selge over telefon, men provisjonen man får utebtalt for ett salg kan ofte være meget bra.
Vet du ikke hvor du skal henvende deg for å selge kan SalgsTeam være en løsning for deg. SalgsTeam er et bindeledd mellom selger og oppdragsgiver. Da slipper du også å selv lete opp og kontakte oppdragsgivere.

4. Benytt deg av mulighetene du finner på internett
Internett er en mulighet. Det er dog ikke noe som passer for alle. Det finnes en god del muligheter på internett, men en må da ha en stålvilje for ikke å bruke tiden på internett på å lese aviser, spille, se film, bruke facebook og andre ting. En plass kan være å starte en blogg, men som skrevet tidligere er det ikke noe man blir rik av over natta. Starter du likevel en blogg kan det være smart å ta en titt på hvordan du tjener penger på blogg. Dette kurset gir deg en lett innføring i hvordan du enkelt kan tjene noen kroner på en blogg.

5. Skaff deg en ekstrajobb
Er du av typen som ikke greier å motivere deg selv til å drive med noe på egenhånd? Da kan en ekstrajobb være tingen for deg. Det er mange som ønsker tilkallingshjelp, folk som jobber kveld, natt og i helger. Det å bytte tid mot penger er en tradisjonell metodeå tjene penger på i norge. Ikke dermed sagt at det er noen dårlig metode. Det fordrer dog at du faktisk har tid til å skaffe deg en ekstrajobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *